1 Jaar later

Wat er in 1 jaar tijd kan gebeuren!! Alweer trouwens, bij mij gebeurt er ieder jaar veel 😉 Maar dit jaar is bijzonder, omdat ik mijn leventje in Nederland heb omgegooid en geloof mij, dan komt er veel op je pad! Gaan er nieuwe deuren open! En kan ik na afgelopen jaar zeggen, dat ik de goede keuzes heb gemaakt!! Al denk ik dat je altijd de goede keuzes maakt! Want al valt het tegen, dan nog blijft het leerzaam. 

Het eerste seizoen als eigenaar van pont Anna was een groot succes, met name dankzij het fantastische weer!! Het was nog niet eerder zo druk geweest.

Met salonboot Anna heb ik op vele mooie plekjes gelegen afgelopen jaar! Het is een feest om met haar te varen! Nederland vanaf het water te bewonderen. En dit met anderen te delen!! Bij de Paardenwei, in de Biesbosch, kwam ik regelmatig en dan het liefst als er niemand anders was! 

De media weet je te vinden als je iets bijzonders doet in je leven! Al is het voor mij normaal geworden om te gaan doen waar ik gelukkig van word. Met pont Anna in verschillende plaatselijke kranten gestaan. Met salonboot Anna in de Telegraaf en in 078magazine. En ik stond in de Waterkampioen, over mijn zeilreizen! Het blad dat als kind al bij ons op de deurmat viel. Binnenkort kom ik met pont Anna bij SBS6, bij Holland van boven. Als ik dit nu achter elkaar zie, wordt het bijna gewoon 😉 Ik zie het voor de pont als mooie reclame en voor mezelf als mooi dagboek, die ik dan zelf niet hoef te schrijven. Het leuke is dat iedere journalist er weer, op zijn/haar manier iets heel bijzonders van maakt, zoals je het zelf nooit had kunnen schrijven.

Ook was ik te zien in de tentoonstelling ‘Stuurvrouw’ in Friesland, waar een boek van is uitgebracht, met de foto’s en verhalen van stuurvrouwen in Nederland. 

Met de Anna 2 maanden bij het maritiem museum liggen in Rotterdam, dat was geweldig! Zo kwam ik de winter wel door! (Ook een week Fuerteventura en een week Terschelling hebben me geholpen 😉

De Anna lag midden in het centrum van Rotterdam, erg rustig en toch 2 stappen van de gezelligheid. Gelukkig heeft het nauwelijks gevroren! En ook al sta ik ingeschreven voor de Elfstedentocht, als je op een boot woont, hoop je toch dat die strenge winter wegblijft! En dat deed hij. 

Peru

Kort gezegd houd ik van het Peruaanse leventje, of in ieder geval van de manier van leven in Calca! Ik neem veel mee naar huis van het leven, dat ik daar 2 maanden heb gehad. Ik leef dat in Nederland voort. En die schoenenlijn komt er! 

Nu volgt er weer een seizoen pont Anna. De zwaluwen zijn er ook weer!! Ik geniet enorm bij mijn caravan. Zal weer bijzondere tochten maken met de salonboot en genieten met mijn liefde Tex, want die is intussen ook op mijn pad gekomen! Grappige is dat ik hem van vroeger ken, maar 26 jaar niet had gezien. Als je doet waar je het meest gelukkig van wordt, komt dat ook vanzelf goed. Blijkbaar! En zo heb ik ook in Nederland mijn draai gevonden en leef ik het leven dat ik wilde! En dat bevalt enorm goed!!! Ik hoop weer vaker een blog te schrijven, ook nog over afgelopen jaar, maar nu dus vast een kort overzichtje. Had me ook niet gerealiseerd dat ik al een jaar niet geschreven had hier. haha……ik was leuk druk met mijn nieuwe leventje!!