Anders wonen

Anders wonen, dat spookt al een poosje door mijn hoofd! Maar hoe dan? Het liefst rondreizend door Nederland, maar nog wel een vast plekje in Dordrecht, om terug te komen en om naar de houtwerkplaats, het ambachtshonk, te gaan. Een camper, een pipowagen, boot, tent, bij mensen logeren…..die laatste valt voor langere tijd toch af, ik wil mijn eigen plekje meenemen. Met mn eigen spullen. Een zeilboot is te klein. Een camper is een optie. Een pipowagen is wel gaaf! Maar hoe te vervoeren? Er kwam een hele gave wagen voorbij, voor heel weinig geld. Moest nog wel afgebouwd worden en stond net over de grens in Duitsland. Ik heb gereageerd en zou gaan kijken. Maar ze had m toch al snel verkocht. Een teleurstelling? Of het moet zo zijn. Dan was dat niet mijn huisje en had ik er ook geen goede plek voor gevonden waarschijnlijk. Maar gaaf was ie wel!! Loslaten! 🙂 

Morgen ga ik kijken bij een salonboot! Hoe gaaf zou dit zijn voor een varend atelier, een werkplaats, winkel, workshopruimte en om op te wonen! De mogelijkheden zijn aanwezig daarvoor! Met mijn papieren mag ik deze varen, met 12 personen. Zo kan ik ambachten belangrijk maken in Nederland! Mensen met elkaar in contact brengen en zelf technieken leren. Een uniek concept lijkt mij!! Meteen schieten er ook 100.000 tekortgedachten door mijn hoofd. Zoals we aangeleerd hebben gekregen. Krijg ik wel een ligplaats, is het onderhoud niet te duur, behoud dit schip zijn waarde, kan ik wel genoeg ontspullen, wat als……Maar ja wat als het een succes wordt?!! Want dat kan ook!! Wat als het door dit concept als een lopend vuurtje gaat en ik toch wel overal hulp krijg? Wat als ik juist op deze manier het concept groot kan maken?!

Geloof mij, ik vind het uberspannend!! Maar ik ga morgen eerst maar eens kijken! Even naar Limburg, vorige week een afspraak in Groningen gemaakt, maar dat bleek een andere salonboot te zijn. Deze ligt toch echt in Limburg haha! Als mijn gevoel morgen juicht, dan volgt de volgende stap wel weer. Dan ga ik pas echt bedenken of ik het ga doen en hoe. Ga ik dan springen?! Wordt vervolgd…..