Mijn nieuwe leven is begonnen!!

Eigenlijk weet ik niet eens waar ik moet beginnen. Er is in een korte tijd zoveel gebeurd! Mijn salonboot Anna ligt intussen in Dordrecht en pont Anna heeft al een aantal weekenden, als zijnde mijn bezit, gevaren. Mijn leven is omgegooid, geen huis meer, maar 2 boten en een caravan. Vandaag heb ik voor het eerst even tijd om alles tot me door te laten dringen. Even stil te staan bij de afgelopen weken. Weken waarin al veel dingen zijn mis gegaan, maar ook weer zijn opgelost, weken die drukker waren dan ooit, weken waarin ik heel erg veel geleerd heb en weken waarin ik mezelf af en toe moest knijpen dat het allemaal echt is nu! Weken waarin ik ongelofelijk heb genoten, maar ook dingen enorm spannend vond! Maar terug wil ik nu al niet meer! Ik heb mijn huis nog geen moment gemist! En ook de spullen die weg zijn niet. Sterker nog, het ontspullen is nog niet klaar. Er gaat de komende tijd nog veel meer weg. 

 

Mijn nieuwe leven is begonnen!!! En wat ik tot nu toe heb meegemaakt is al meer dan goud waard!! Watersport-tv heeft mij gevolgd en een mooi verslag gemaakt van mijn verhaal over het hoe en waarom van deze stap in mijn leven:

 

 

De 2 weken varen van Leek, Groningen, naar de Dordtse Biesbosch waren onvergetelijk!!! Groningen, Friesland, de Weerribben, Randmeren, Muiden, de Vecht, door de grachten van Utrecht, Gorinchem, Nieuwe Haven in Dordrecht en de Biesbosch……..echt een ervaring die in mijn top 5 komt!! Onderweg spontane opstappers aan boord, veel bekijks, zelfs Australiers aan boord gehad, een kunstenaar die de Anna schildert…..en ik kan nog wel even doorgaan. Wat een belevenis!!! Nu ja, de foto’s zeggen alles. En dit is nog maar een kleine selectie 😉

 

 

Ook op pont Anna heb ik meteen veel beleefd. Een droom leven is niet alleen maar leuk, ik weet dat als geen ander. Altijd zijn er tegenslagen, altijd zijn er dingen minder leuk! Maar dat hoort ook bij dit avontuur! Het is nu eenmaal niet de makkelijkste weg!! Sterker nog, ik heb regelmatig de angst gevoeld of even niet geweten hoe ik verder moest. Maar ik krijg zoveel hulp en enthousiaste mensen die me steunen, op wat voor manier ook, dat ik het gevoel heb dat ik het allemaal niet alleen hoef te doen! Overal is weer een oplossing voor en van de tegenslagen leer je enorm veel!

 

Bovenal ben ik trots op mezelf en heel erg blij dat ik deze grote stap heb gemaakt!!